Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Μετρό Θεσσαλονίκης. Ο δρόμος προς την ολοκλήρωσή του

polispost.com, 13/10/2016
Σε πολύ καλό σημείο βρίσκονται οι εργασίες στο Μετρό Θεσσαλονίκης. Αυτό διαφαίνεται από την καθημερινή πρόοδο των εργασιών στα εργοτάξια και τις πολύωρες αρχαιολογικές ανασκαφές, που πραγματοποιούνται...


Σημείο απόδειξης των ανωτέρω, ειναι ο Σταθμός Συντριβάνι-Έκθεση, ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά ολοκλήρωσης. Συγκεκριμένα, ως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, το εργοτάξιο περιορίζεται εμφανώς μόνο στο σημείο που υφίσταται η είσοδος του Σταθμού, ενώ το υπόλοιπο κομμάτι διανοίγεται με μια νέα λωρίδα για τα οχήματα και με ένα ευρύτερο (επιτέλους!) πεζοδρόμιο. Έτσι η στάση των λεωφορείων, τοποθετείται ενδότερα (στο ύψος της Θεολογικής Σχολής), ώστε να εξυπηρετεί ορθότερα, κατόπιν και της λειτουργίας του μητροπολιτικού σιδηροδρόμου.

Ευχόμαστε να συνεχίσει η καλή δουλειά και η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει τούτο το μέσο, που τόσο πολύ χρειάζεται και που τόσο πολύ ποθεί. Να σημειωθεί, τέλος, πως το πρόβλημα με την καθίζηση που παρουσιάστηκε σε πολυκατοικία κοντά στη Βούλγαρη, εξαιτίας της διάνοιξης της σήραγγας από τον μετροπόντικα, ξεπεράστηκε. Ως εκ τούτου, οι εργασίες στο εν λόγω σημείο, θα επανέλθουν σε κανονική ροή από την ερχόμενη Δευτέρα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.