Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Μια υφυπουργός στα εργοτάξια του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης

karfitsa.gr, 13/10/2016
Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 επισκέφτηκε εργοτάξια στον άξονα της διαδρομής του Μετρό Θεσσαλονίκης...

Η επίσκεψη ξεκίνησε από τα εργοτάξια Πυλαίας και Νέας Ελβετίας, όπου η Υφυπουργός διαπίστωσε, σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου του ΥΜΑΘ, τους υψηλούς ρυθμούς εκτέλεσης των εργασιών, και ολοκληρώθηκε στο σταθμό της Βενιζέλου. Την Υφυπουργό  συνόδευσαν ο Πρόεδρος του ΔΣ της Αττικό Μετρό Α.Ε.  κ. Γιάννης Μυλόπουλος και ο Διευθυντής του Μετρό Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης. Μετά το πέρας της επίσκεψης, η Υφυπουργός δήλωσε:
«Οι εργασίες για την ολοκλήρωση του Μετρό Θεσσαλονίκης γίνονται με μεγάλη ταχύτητα και με εξίσου μεγάλη προσοχή και σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον και στην ιστορική παρακαταθήκη μας. Οι πολίτες και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης θα απολαμβάνουν ένα μεγάλο έργο υποδομής που θα τους εξυπηρετεί και θα τους συνδέει επίσης με το ιστορικό βάθος της Ελλάδας και του Ελληνισμού, με το ένδοξο παρελθόν της Μακεδονίας και του Βυζαντίου. Η Κυβέρνηση αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι, αν υπάρχει σχέδιο και πολιτική βούληση, το κράτος μπορεί να λειτουργεί γρήγορα, αποτελεσματικά, και με πραγματικό εθνικό όραμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.