Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Επίσκεψη του Φαήλου Κρανιδιώτη στο σταθμό μετρό Συντριβανίου

thessalonikimas.gr, 23/03/2017
Τον σταθμό μετρό της Πλατείας Συντριβανίου επισκέφθηκε σήμερα στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Θεσσαλονίκη ,ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλος Κρανιδιώτης...


Ο κ. Κρανιδιώτης ενημερώθηκε για την πορεία  του έργου και των εργασιών του σταθμού , από τον διευθυντή του Μέτρο Θεσσαλονίκης Γιώργο Κωνσταντινίδη ,όπως επίσης και για τα αρχαιολογικά ευρήματα,του σταθμού μετρό Συντριβανίου.


 
 Κατά την διήμερη περιοδεία του ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ συναντήθηκε χθες  με στελέχη και φίλους  του κόμματος προκειμένου να προωθηθεί η εσωτερική οργάνωση του κόμματος στην Θεσσαλονίκης, και η προετοιμασία της πρώτης πολιτικής συγκέντρωσης στην πόλη,που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Απριλίου στο  κέντρο Πολιτισμού της  Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πρώην κινηματοθέατρο »Αλέξανδρος », στις 19:00 μ.μ. (δίπλα από την Λέσχη Αξιωματικών ),ενώ έδωσε έδωσε μια σειρά συνεντεύξεων σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος του ,ο κ.Κρανιδιώτης αναχώρησε αργά το μεσημέρι για την Αθήνα.

Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλος Κρανδιώτης έκανε δηλώσεις  στην Thessaloniki mas. gr για την επίσκεψη του στο σταθμό μετρό της πλατείας Συντριβανίου ,στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Θεσσαλονίκη .



Θανάσης Μανουσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.