Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ για το ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! Το κρύβουν ΟΛΟΙ…

voicenews.gr, 22/06/2017
H μακροχρόνια καθυστέρηση της κατασκευής του μετρό στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στους κατοίκους της πόλης, προβλήματα που οι φέροντες την ευθύνη προτιμούν να αγνοούν...

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση του επιχειρηματία Ζαφείρη Τζιούτζιας, ο οποίος έχει επιχείρηση εκεί που υπάρχει εργοτάξιο. Η διεύθυνση της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» εδώ και χρόνια έχει υποσχεθεί στον κο Τζιούτζια ότι θα μεριμνήσει για την μετεγκατάσταση της επιχείρησης, διότι, η παρουσία του εργοταξίου καθιστά αδύνατη τη εύρρυθμη λειτουργία της. 
Μετά από τις επανειλημμένες προσπάθειες από μεριάς του κου  Τζιούτζια για να επικοινωνήσει με τον διευθυντή της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ», Γεώργιο Κωνσταντινίδη, ώστε να μπει ξεκινήσουν οι διαδικασίες μετεγκατάστασης, ο επιχειρηματίας αποφάσισε να βρει το δίκιο του. 
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε στα γραφεία της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ», όταν ο κος Τζιούτζιας απαίτησε από τον κο Κωνσταντινίδη να εκπληρώσει την υπόσχεση του, ώστε η επιχείρηση να μετακινηθεί και ο επιχειρηματίας να μην υπόκειται άλλες οικονομικές ζημίες. 
Από το 4:18 μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τον κο Τζιούτζια να περιγράφει ακριβώς το χρονικό της υπόθεσης: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.